Køb fyringsolie

Køb fyringsolie, hvis det er det, du er mest tryg ved. Selvom der bliver snakket meget om, at det er bedst at skifte til grøn og vedvarende energi, så er det stadig okay i min optik at forblive ved fyringsolie. For selv med køb af fyringsolie er det muligt at spare på varmeregningen og CO2-udslippet, som de alle så gerne vil have os til at mindske og begrænse. For ved at forbedre dit varmeanlæg, kan du nedsætte dit olieforbrug. Og med et nedsat olieforbrug, sænker du også dit CO2-udslip. Så læs endelig med videre på indlægget, hvis du har et varmeanlæg i tiptop, men stadig gerne vil spare lidt ekstra.

Køb fyringsolie online

En rigtig god ting for dig, hvis du gerne vil spare lidt penge på fyringsolie, er at bestille det online. Et eksempel på det er, at man hos mange selskaber kan bestille det på deres hjemmeside. Ved at gøre det derinde sparer du og de tid, og hvis du så oven i det giver dem gode betingelser for at levere, så kan de bedre planlægge og levere. Den besparelse de så opnår, giver de videre til dig i form af rabat. Så en krone sparet, er en krone tjent.

Højkvalitets olie

Hvad der er en rigtig god fidus for dig, som forbruger af olie, er at skifte din oliekvalitet. Du kan nemlig spare helt op til 4 % på olieforbruget ved at skifte fra almindelig fyringsolie til højkvalitetsolie. Fedt, ikke? Både Comfort og ComfortSuper olie (det ligger næsten i navnet) har bedre forbrænding i forhold til almindelig villaolie. ComfortSuper har desuden et 80 % lavere svovlindhold. Så derfor kan du dermed også være med til at mindske udledningen af svovl, som er med til at skabe syreregn. Så alt i alt er det både en fidus for dig og for miljøet!

Tænk lige en ekstra gang over den!