Gennemgå grundigt dine fyringsolie priser

Det kan oftest betale sig at sætte sig grundigt ind i området om sine fyringsolie priser. I bund og grund er fyringsolie ofte den samme, uanset hvor du køber den. Så prisen er naturligvis den afgørende faktor, når du skal bestille ny fyringsolie. Men fyringsolie priser er ikke umiddelbart sammenlignelige, da der indgår flere faktorer i den endelige beregning af fyringsolie priser.

Hvad er afgørende for fyringsolie priser?

 

Det afgørende for fyringsolie priser er især tidspunktet på året, når du bestiller fyringsolien, da prisen er sæsonbestemt. Prisen er ofte 5-10 % dyrere om vinteren frem for om sommeren, da efterspørgslen er størst i vinterhalvåret, hvor folk især bruger fyringsolie. Så der er altså en oplagt sparemulighed til dig, såfremt du bestiller olien om sommeren. En anden afgørende faktor er den eksakte dag, som fyringsolien skal leveres på. Såfremt du er fleksibel med denne dato, så vil mange belønne dig for dette, da de tilpasser leveringsdatoen med deres køreplan i området. Derved sparer oliefirmaet jo tid og kørsel, hvilket du også nyder glæde af. Endelig har flere olieselskaber nogle rabatordninger, som er gældende, hvis man tilmelder sig automatisk opfyldning. Desuden findes der ordninger med en varmekonto samt muligheden for at fylde tanken helt op til randen, som mange gerne vil belønne dig for. Så selv om der nogle gange er tale om småpenge, så kan du ligeså godt tage dem med i farten, da sparet er jo tjent, og ofte er der tale om skattefrie rabatter. For tiden er renten i banken jo tæt på nul, så der er ingen rentegevinst til dig ved at vente til vinter med at fylde tanken op, tværtimod vil jeg endda påstå, idet prisen er dyrere til vinter. Jeg vil lige opsummere det afgørende for fyringsolie priser:

  • Leveringstidspunkt på året (billigst om sommeren)
  • Rabat ved fleksibel leveringsdag
  • Rabat ved medlemskab af en varmeordning
  • Rabat ved hel opfyldning af olietanken
  • Rabat ved automatisk leveringstilmelding
  • Rabat ved onlinebestilling af fyringsolie

Du vil faktisk kunne finde disse fordele flere steder hos visse olieselskaber, og du bør i hvert fald se hjemmesiden bestilfyringsolie.dk, hvor alle disse rabat og spareordninger tydeligt fremgår.