Fyringsolie priser, opnå rabat

Fyringsolie priser, spar penge

Når du skal have fyldt fyringsolie på din olietank, kan du bruge et online beregningsskema. Du kan se prisen i beregningsskemaet med og uden rabat. Der er ofte masser af penge at spare, hvis du vælger en leverandør, der er tilmeldt en rabatordning. Man kan spare penge på selve olie typen, leveringstidspunktet eller hvis olien er bestilt online.

Oversigt over rabatter på olie

Jeg har fundet en leverandør på internettet, der yder disse vilde rabatter:

  • Basis fyringsolie giver dig op til 400 kr. /1000 l.
  • Premium fyringsolie giver dig op til 500 kr. /1000 l.
  • Lev. inden for 3-15 hverdage giver dig op til 30 kr. /1000 l.
  • Fyld tanken helt op giver dig op til 40 kr. /1000 l.
  • Tilmeld automatisk lev. giver dig op til 100 kr. /1000 l.
  • Varmekonto giver dig op til 75 kr. /1000 l.

Betaling af olien

Mange steder kan man oprette en konto, hvor man betaler olien i rater henover året. Efter 1 års tid plejer kontoen at blive set efter og skulle man have brugt mindre olie end forventet, nedsættes raten året efter. Denne varmekonto ordning er blandt andet set hos Statoil og de udlover desuden en rabat på 75 kr pr. 1000 liter fyringsolie, når du er tilmeldt Varmekonto. Varmekonto kan tilmeldes online, når man bestiller fyringsolie. Det er ekstremt nemt og ikke ligesom før i tiden, hvor der altid var bøvl med bestilling og betaling af disse skyhøje olieudgifter.

Automatisk levering

Nogle steder kan man få leveret fyringsolien helt automatisk. Man kan derfor være sikker på at der altid er varmt, når det er vinter. Man skal ikke gå og holde øje med måleren hele tiden. Forbruget monitoreres nøje af fagfolk. Når din tank er ved at være tom, bliver den fyldt op. Ved automatisk levering er der ligeledes en mulighed for at få rabat mange steder. Jeg må indrømme, at efter jeg har fundet dette sted, der har så god rabatordning, har jeg ikke lyst til at købe olien noget andet sted.