Billig fyringsolie, vælg Premium

Billig fyringsolie

Hvis du virkelig vil have en økonomirigtig og miljøvenlig olie, bør du vælge Premium fyringsolie fra Statoil. Der er masser af fordele ved at anvende denne type olie. Desuden er det muligt for mig, rent faktisk at finde en ordentlig olie. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har været fortaler for, at man fandt bedre varmeløsninger end olie. Det er også derfor jeg er så glad for at se, hvordan nogle leverandører kæler for detaljerne ved at lade forbrugerne vælge en kvalitetsolie.

Premium fyringsolie

Der er mange fordele ved at vælge en Premium fyringsolie. Ud over at være skånsom overfor miljøet og være svovlfri, beskytter den også olietanken og rørsystemet mod rust. Fyrets dyse og kedel beholdes langt renere end en helt almindelig fyringsolie. Når olie bliver nævnt, kan man næsten ikke undgå at diskutere økonomi og Premium fyringsolie sikrer dig en bedre fyringsøkonomi. Så hvis man går efter en olie, der kan lidt af det hele, er det helt klart Premium, der er løsningen.

Sådan gør du din olieregning billig

Sørg for at få tjekket dit oliefyr mindst en gang om året. Kedlen skal renses for sod og fyret skal indstilles korrekt ellers opnår man ikke ordentlig udnyttelse af fyringsolien. Det er især vigtigt for folk, der lige har købt et hus med et oliefyr. De kan få brug for hjælp og vejledning, så de ikke ender med at betale en kæmpe olieregning. Sørg for at dine varmerør og din varmtvandsbeholder er isoleret rigtig godt. Hvis isoleringen er på plads er det nemlig muligt at spare helt op til 3 % af sin olieregning. Der er selvfølgelig også en del penge at spare, hvis man vælger at få udskiftet et gammelt oliefyr ud med et nyt. Man kan faktisk spare helt op til 30 % på den næste olieregning.