Lavenergihus kan laves selv

Lavenergihus er ikke for alle

Der er vel ikke nogen her i Danmark, der efterhånden kan være i tvivl om, at man bør have et lavenergihus. Det er dog de færreste af os, der har råd til det. Lavenergihuse tilhører eliteten, de rige eller dem der bare har det bedre end alle os andre. Men på et tidspunkt bliver det tilgængeligt for os alle og vores børn kan opleve lige sundhed, forhåbentlig.

Fordele ved at bygge et lavenergihus

Ironisk nok er et lavenergihus godt hvis du vil spare penge. Men de mennesker der virkelig vil spare penge, har ikke råd til at købe disse huse. SÅ de mennesker i Danmark, der er velhavende får altså mulighed for at spare endnu flere penge. Det er jo godt for dem og mindre godt for de fattige. Desuden er du med til at skabe en renere verden for dine børn og børnebørn. Med andre ord, du er med til at gøre verdenen et bedre sted. Af en eller anden grund, skal dette igen gøres op i penge. Der er dog nogle mennesker, der har fundet ud af at selvom man har få midler at gøre godt med, kan man bygge lavenergihuse.

Lav dit eget lavenergihus

På internettet kan man bestille vejledning, når du skal bygge dit hus om til et lavenergihus. Der er en masse ting du skal have med i dine overvejelser, når du selv skal bygge om til et lavenergihus. Du skal blandt andet sørge for at dit forsikringsselskab er involveret, så du ikke risikerer ubehagelige overraskelser, hvis noget går galt. Din bank skal også vide besked, da der kan forekomme uventede udgifter, som ikke kan vente til du får sparet sammen igen om et år. Du skal have kontakt til et firma der kan guide dig, det kan fx være ROCKWOOL A/S, som er bemandet med autoriseret personale, der hjælper med gør det selv projekter eller kommer ud og laver isoleringen på dit hus.