Minimer brugen af printerpapir

Mange virksomheder har et enormt forbrug af printerpapir, hvilket ikke kun er meget dyrt, men samtidig har indflydelse på miljøet. Men vores moderne samfund tillader heldigvis, så moderne teknologi, at det er blevet meget nemmere at minimere brugen af printerpapir i virksomhederne.

7 måder at mindske forbruget af printerpapir på

  1. Tænk før du printer. Mange kan godt have nogle dårlige vaner, når det kommer til printning af dokumenter på arbejdspladsen. Pengene til papir og printertonere kommer jo ikke ud af ens egen lomme. Ikke desto mindre bør man have en interesse, i at passe på miljøet, hvorfor det er en god idé at tænke en ekstra gang og rette fejl eller lignende inden man bare printer.
  2. Print på begge sider af papiret og halver virksomhedens forbrug af printerpapir.
  3. Brug Google Docs eller lignende programmer, der giver dig mulighed for at skabe og gemme alle dine dokumenter på nettet. Google Docs er tilmed en nem måde at dele dokumenter og informationerne med kollegaerne på.
  4. Køb stort ind, når i køber printerpapir til virksomheden. Stort indkøb = mindre pap hvilket er bedre for miljøet.
  5. Genbrug printerpapiret. Har du for eksempel kun printet på den ene side, kan du sagtens genbruge den anden side til at skrive en liste eller lignende.
  6. Brug onlineværktøjer til bogføring og spar på papiret samtidig med, at du opbevarer dit budget sikkert på nettet.
  7. Send en mail i stedet for at skrive instrukser på et stykke printerpapir. Det kan spare dig for en masse papir i det lange løb.

Køb din printerpapir hos Lyreco

Du kan købe forskellige typer og formater af printerpapir fra Lyreco, der også forhandler mange andre nyttige kontorartikler til arbejdspladsen.